Ţesături şi detalii spectaculoase pentru rochia ta de mireasă

0

Bel Ami Wedding Dresses – rochia ta de mireasă și ceremonii în Galați

Încă de când suntem mici, noi, femeile, ne imaginăm cum vom arăta în cea mai fericită zi a vieții noastre – ziua nunții. Pentru o nuntă perfectă, ai nevoie de o echipă de organizare perfectă și, cel mai important detaliu, rochia perfectă.

O rochie în care să te simți împlinită, frumoasă și fericită. O rochie comodă, care să te avantajeze și să-ți pună în evidență atuurile. Desigur, este o alegerea grea și ai nevoie de ajutor. De-a lungul celor 10 ani de experiență, am avut șansa de a îndruma zeci de mirese. Timp în care am pus la punct fiecare detaliu și am creat locul unde visurile devin realitate, în care sărbătorim feminitatea, frumusețea și iubirea: Bel Ami Wedding Dresses.

Îți dorești amplitudinea regală a unei rochii de prințesă? Sau preferi senzualitatea discretă a unei rochii de sirenă? În colaborare cu brand-ul M Marquise îți oferim o gamă largă și variată de rochii de mireasă, ce se deosebesc prin țesături și detalii spectaculoase, care te vor face să te îndrăgostești pe loc. Magia se va produce în momentul în care te vei privi în oglindă și vei ști că rochia de mireasă îmbrăcată este ” the onle & only”.

Pentru a accentua frumusețea ta interioară și exterioară, Bel Ami Wedding Dresses îți oferă accesorii (ex. cercei,coliere, coronițe) elegante și senzuale pentru a-ți completa ținuta.

Bel Ami Wedding Dresses
Str. Brailei nr. 86 (lângă Alpha Bank)
0743 557 813
cmunteanu@rocketmail.com

Află şi despre Nuanţele perfecte pentru părul tău – sfaturile hairstylistul Ina Angheluţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.