Detoxifierea cu DetoxSpa

Detoxifierea cu DetoxSpa

120
0
DISTRIBUIȚI

Ce este detoxifierea cu aparatul DetoxSpa? Dispozitivul Ion-Cleanse este un aparat revoluţionar care oferă o curăţare pe bază de ioni, prin fenomenul electrolizei. Este alegerea pe care fiecare dintre noi o poate face acum, dacă vrea să se elibereze de poverile curelor tradiţionale de detoxifiere ce presupun modificarea obiceiurilor şi a opţiunilor alimentare. Eliminarea greoaie a toxinelor (metale grele, grăsimi oxidate, colesterol, acid lactic, acid uric) şi acumularea acestora (sub formă de depozite pe ţesuturi, vase, muşchi) duc, mai devreme sau mai târziu, la instaurarea a diverse afecţiuni – mai uşoare sau mai grave – sau stări de disconfort la nivelul a varii organe sau sisteme din corp. Organismul care nu elimina corect toxinele – din cauza unei diete improprii, unui stil de viaţă care neglijează mişcarea, a medicaţiei sau a altor motive – este mult mai vulnerabil. Sunt organisme „poluate” în care bolile pot prolifera mult mai uşor decât în cazul organismelor care se detoxifică firesc. Deşi pare de domeniul fanteziei, întregul proces este susţinut de un fenomen foarte bazal: osmoza. Sub acţiunea ionilor, toxinele penetrează pielea tălpilor, fiind eliminate în apa din recipient.
Clarificare a diagnosticului: În urma şedinţei, apa se colorează. Nuanţa nu este fără însemnătate. Astfel, o culoare galben-verzuie semnifică o acumulare de toxine la nivelul rinichilor, vezicii, tractului urinar, aparatui genital femel / prostatei. Culoarea portocalie înseamnă că toxinele eliminate sunt de la nivel articular. Apa maro sau neagră arată că şedinţa descarcă ficatul de reziduuri. Verdele închis denotă detoxificarea vezicii biliare. Dacă în urma şedinţei baia de picioare se umple cu spumă albă, a avut loc un proces de detoxificare a sistemului limfatic. Particule cu aspect alb brânzos indică eliminarea micozelor, iar particule negre – eliminarea metalelor grele. În cele din urmă, prezenţa particulelor roşii în apă arată eliminarea cheagurilor de sânge. Dispozitivul Ion Cleanse poate ameliora următoarele afecţiuni:

• răceli şi viroze
• varice şi aspect neplăcut al pielii
• afecţiuni renale şi hepatice
• stări de letargie şi somn dezechilibrat
• exces ponderal şi nivel crescut de colesterol
• dureri de cap şi migrene

Durata şedinţei de detoxifiere: În genere, şedinţele durează 30 de minute. Durata depinde, în principiu, de scopul terapeutic (profilaxie, tratament).
Efectele detoxifierii: Detoxifierea înseamna curăţare. A elibera organismul de toxine şi reziduuri metabolice înseamnă a-l repune pe picioare. Având în vedere că se accelerează procesul de detoxifiere, se înţelege de la sine că efectul de re-energizare şi revigorare este unul aproape imediat simţit. În funcţie de organul sau sistemul care eliberează toxinele, se pot observa următoarele efecte: îmbunătăţirea aspectului pielii, pierderea kilogramelor în plus, ameliorarea durerilor articulare şi reducerea inflamaţiilor, ameliorarea durerilor de cap, a stărilor de oboseală, îmbunătăţirea digestiei, consolidarea sistemului imunitar.
Contraindicaţii: Pacienţi cu boli de piele şi boli psihice diagnosticate; pacienţii cu leziuni nevindecate, în special la nivelul picioarelor; pacienţii care au suferit transplat de organe sau care au implanturi cardiace; femeile însărcinate, cele care alăptează şi copii sub 8 ani nu pot recurge la sedintele de DetoxSpa.
Preţul ofertei: 10 şedinţe – o dată la 2 zile – 300 lei (preţ vechi: 400 lei)

www.newnailsbymagicstudio.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.