Frumuseţea este o alegere! Alege Dikson Casa Frizerului pentru o îngrijire exclusivistă

Frumuseţea este o alegere! Alege Dikson Casa Frizerului pentru o îngrijire exclusivistă

288
0
DISTRIBUIȚI
Frumuseţea este o alegere! Alege Dikson Casa Frizerului pentru o îngrijire exclusivistă

Dikson Casa Frizerului, distribuitor exclusiv pentru România de la Muster&Dikson service Milano (Italia), vă pune la dispoziție o gamă completă de produse. Acest brand este specializat pe linia de produse pentru păr (linia Dikson), aparatură (linia Muster) și cosmetică facială-corporală (linia Benexere).

Pentru fiecare dintre noi, frumusețea se definește altfel. Aceasta poate lua diverse forme, însă prin intermediul produselor noastre, o putem contura pentru a obține un rezultat, pe măsura așteptărilor.

Prezenți în România din anul 2002, dorim să vă informăm că în showroom-ul nostru puteți găsi o gamă bogată de produse profesionale. Angajații noștrii, specializați în domeniu, vă pot sfătui în alegerea produselor potrivite nevoilor dvs. Poate până acum v-ați orientat în direcția greșită în ceea ce privește îngrijirea. Dacă ne permiteți, dorim să vă acordăm atenția cuvenită și să vă ghidăm pe drumul frumuseții. Avem și aliați, care ne vor fi alături în tot acest parcurs.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu game tratament antimătreață, anticădere, cât și pentru păr gras și deteriorat. De asemenea, din oferta noastră nu lipsesc gama de produse consumabile și nici accesoriile și aparatura electrică, care se adresează saloanelor de înfrumusețare și coafor. Pentru o îngrijire exclusivistă, avem gama de lux bazată pe ingrediente speciale: caviarul și algele marine. Produsele oferă un tratament revitalizant intensiv părului.

În sfera de noutăți includem gamele de produse cu ulei de argan (Argabeta), colagen (Argabeta Colagen), celule stem şi keratină și (gama Stamiker) plus gama de produse fără parabeni (Glam).
Menţionăm că produsele Dikson nu sunt comercializate în supermarket-uri.

Achiziționarea lor este posibilă doar prin comandă pe site-un nostru diksonshop.ro sau direct în magazinul din Galați, Aleea Mavramol Nr. 4 (lângă Bijuteria Kiss).
Program de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.
Ne puteți găsi online pe www.diksonshop.ro sau pe pagina de facebook: Diksonshop

Vă așteptăm la noi!

Află care sunt cei 5 pași pentru alegerea unui inel de logodnă la Maia Bijou

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.