Dilibum – spectacol pentru copii alături de Magicianul Augustin

Dilibum – spectacol pentru copii alături de Magicianul Augustin

42
0
DISTRIBUIȚI
Dilibum - Spectacol Pentru Copii

Dragi parinti va invitam cu piticii la spectacolul DILIBUM alaturi de Magicianul Augustin. https://goo.gl/F7eai7  Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, pe data de 17 februarie, de la ora 10.00. Fiecare copil prezent la acest spectacol va primi CADOU câte o baghetă magică pe care o poate folosi ca să facă mai multe trucuri magice.

Magicianul Augustin este cunoscut pentru energia și umorul spontan cu care își prezintă magiile. Copiii sunt invitați la un spectacol interactiv cu multe momente fascinante în care vor putea face magie pe scena alături Magicianul Augustin. Spectacolul durează o oră și este ideal pentru familiile cu copii între 3 si 14 ani care doresc să petreaca timp de calitate împreună.

Biletele se pot procura la Casa de Cultură a Sindicatelor sau pe https://goo.gl/F7eai7

IMPORTANT: Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în sala evenimentului se face doar însotiți de minim un adult (părinte sau tutore legal). Accesul se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Persoanele care ajung după începerea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Te iubesc și te accept așa cum ești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.