Dimineţi îmbibate în magie se găsesc într-o cană de cafea Musetti Gold

Dimineţi îmbibate în magie se găsesc într-o cană de cafea Musetti Gold

119
0
DISTRIBUIȚI
Dimineţi îmbibate în magie

Ce ar fi dacă ar începe, deodată, să cadă din cer cafea? Ooo, da, să ningă sau să plouă cafea… Plantaţiile din Columbia cred că ar fi primele recunoscătoare. Să nu mai vorbim de oamenii care trăiesc din strânsul boabelor!

Dimineţile îmbibate în magie se găsesc într-o cană de cafea Musetti Gold Cuvée adusă chiar din inima plantaţiilor columbiene! Aceasta este o cafea de origini columbiene şi conţine o combinaţie de boabe Arabica (80%) şi Robustă (20%) ce pun în evidenţă aroma cu aciditate fină, care răsfaţă simţurile cu fiecare ceaşcă. De asemenea, este perfectă pentru un espressor şi este sigilată printr-o procedură complexă ce menţine prospeţimea cafelei în cele mai bune condiţii, pe termen cât mai îndelungat.

Aşezându-te undeva, cu minunata cănuţă de cafea în mână, vei fi îmbiat de parfumul acesteia ce se tot ridică prin micile particule de abur. Te face să închizi ochii şi să visezi cum te afli în Columbia, toamna, pe timpul recoltei şi vezi uriaşele plantaţii invadate de recolectori. Totul se armonizează discret şi se creează o linie foarte fină între realitate şi vis ce îţi cuprinde sufletul într-un zbor ideal. Şi asta doar de la o ceaşcă de cafea! Deja cred că marii iubitori de cafea visează la o astfel de ceaşcă ce aduce un colţ al Columbiei în mâinile lor. De aceea, Musetti Caffe s-a deschis în Brăila (str. Călăraşilor nr. 30), unde vă puteţi bucura de propriile sentimente ce vă sunt trezite de parfumul cafelei columbiene! Feel the energy behind the taste and let your soul flow with the pleasure!

Citeşte şi articolul  Top 3 zodii ușor de iubit. Află dacă ești printre ele

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.