„Doctor fără voie”, în regia lui Victor Olăhuț, la Mircea Vodă, Brăila

0
30
„Doctor fără voie”, în regia lui Victor Olăhuț, la Mircea Vodă, Brăila

La Mircea Vodă, o trupă de actori profesioniști vine tocmai de la București să joace un spectacol de teatru, Doctor fără voie. Pe 22 august, la ora 21:00.
Se continuă o tradiție începută de fiul gazdelor: în curte la familia Leonte se juca teatru pe vremea când fiul lor era copil.
Nu-i de mirare că au fost primiți cu brațele deschise!

Actorii Marin Grigore, Ioana Rufu, Marius Costache, Iulian Glita, Bogdan Costea, Lavinia Cosma și Florentina Năstase dau viață personajelor din celebra satiră comică „Doctor fără voie” de Molière.
Spectacolul este o reinterpretare modernă a piesei clasice, în care se caută răspunsul la întrebarea: „În ce măsură haina îl face pe om, sau, în cazul nostru – halatul pe medic?
Spectacolul a fost premiat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Atelier” ediția 2018.

Pentru cei mici, echipa „Cultură’n Șură” are o surpriză: copiii sunt invitați să participe la un atelier susținut de actorii trupei chiar în ziua reprezentației, î20ncepând cu ora 17:00 la Căminul Cultural din comună.

Intrarea la spectacol și participarea la atelier sunt gratuite.

Mulțumiri gazdelor, Biblioteca Mircea Voda Braila și Primăriei din Mircea Vodă pentru implicare!

Parteneri: Romania Educab, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Teatrul Studentesc PODUL, Tur Cento Trans, SC Prutul SA, Ark Media Advertising, Biblioteca și Primăria din Mircea Vodă, Brăila
Partener media: Radio România Cultural

TeatruImplicat este un proiect derulat de Asociația CULTURĂ’N ȘURĂ și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Te-ar putea interesa și Cum recunoaştem o cafea bună?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.