Doina Covurluiului – Festivalul Internațional de Folclor – ediția a XIV-a

Doina Covurluiului – Festivalul Internațional de Folclor – ediția a XIV-a

78
0
DISTRIBUIȚI
Doina Covurluiului - Festivalul internațional de folclor ediția a-XIV-a

Organizate din 2019 în luna iulie, în cadrul proiectului ART CITY, cele mai importante festivaluri din agenda Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” au ajuns, în această săptămână, aproape de încheiere. În zilele de 10-15 iulie 2019, aproximativ 300 de artiști – instrumentiști, soliști vocali și dansatori – vor fi prezenti la Galați în calitate de invitați ai Festivalului Internațional de Folclor Doina Covurluiului .

Ediția din 2019 este a XIV-a și este organizată similar celor anterioare, sub egida CIOFF (Consiliul Internațional al Organizatorilor de Festivaluri de Folclor, organism UNESCO).

Festivalul are programate 4 seri de spectacole în aer liber, de joi, 11 iulie, până duminică, 14 iulie, începând cu ora 19.00, pe scena amenajată în Grădina Publică.

Ansamblurile folclorice participante reprezintă: Albania, Bulgaria, Columbia, Italia, Republica Moldova, Serbia, Turcia și România.

Sunteți așteptați cu drag la festival, cei doritori de a se bucura de această sărbătoare a tradițiilor, dansului și prieteniei! Accesul la evenimentele Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” este întotdeauna liber.

Sursa: Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” Galați
Citește și Magazinul Kik Galați se deschide din 12 iulie. 10% discount în primele zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.