Misterioasa dispariție a clopoțeilor de Crăciun. Dezleagă misterul!

Misterioasa dispariție a clopoțeilor de Crăciun. Dezleagă misterul!

175
0
DISTRIBUIȚI
Misterioasa dispariție a clopoțeilor de Crăciun

“Dosarul clopoțeilor de Crăciun” de Ana Rotea este al doilea volum din seria titlurilor care povestesc cu mult haz cazurile complicate de care se ocupa Detectivii Aerieni. Autoarea ne spune despre întâmplările a patru copii (plus un câine) care încearcă să dezlege un mister – dispariţia a trei mii de clopoţei de Crăciun din parcul de lângă oraş. Mai sunt câteva zile până în Ajun și cineva trebuie să-i găsească, altfel festivalul va fi un eșec!

Un asemenea caz complicat nu poate fi rezolvat decât de cea mai bună echipă de detectivi din oraș. Marlău, Gesicaflecer, Bolumbo, Scupidu și Șerloc acceptă provocarea și încep investigația. Cu profesionalism, cei cinci adună probe și îi interoghează pe principalii suspecți: pe glacialul Parșivom, pe fiorosul Stănică și pe șiretul Lipitură. Dar umblă și zvonul că de fapt renii lui Moș Crăciun sunt de vină pentru toate disparițiile din parc… Oare vor reuși micii detectivi să rezolve cazul misterioasei dispariții a clopoțeilor de Crăciun? (editura-arthur.ro)
“Autoarea reuşeşte să pătrundă întru totul în universul personajelor sale. Limbajul şi descrierile sunt cât se poate de naturale, de parcă un adult nici nu ar fi pus mâna pe vreun pix sau pe vreo tastă ca să le creioneze. Şi totuşi umorul, replicile sunt la fel de delicioase pentru cei mari pe cât sunt de serioase pentru cei mici” (razvanvanfirescu.wordpress.com)

“Dosarul clopoțeilor de Crăciun” plus întreaga serie de aventuri detectivistice se găseşte la Librăria Donaris

S-ar putea să îţi placă şi articolul Sfaturi utile de la Geta Arhire pentru plante în sezonul rece

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.