Dulciuri Speciale – Ediția a II-a – 15 Septembrie, orele 11-17

0
Dulciuri Speciale - Ediția a II-a - 15 Septembrie, orele 11-17

APCA are un anunț important pentru toți POFTICIOȘII inimoși și PE GUSTUL tuturor celor care vor să facă fapte bune si ALTFEL!

Așa că, după ce pofticioșii au fost răsfățați la prima ediție cu cele mai delicioase dulciuri SPECIALE, exclusiv homemade, pregătite cu cea mai mare dragoste, cu gandul doar la copiii SPECIALI, iată că deja se simt din nou, cele mai fine arome.

Pe 15 SEPTEMBRIE are loc editia cu numărul 2 a celui mai dulce proiect, marca #APCAGalati, intitulat bineinteles Dulciuri SPECIALE! Se îmbunătățește de data aceasta și ”rețeta” succesului acestui proiect inedit și vor fi adăugate noi ”ingrediente-surpriză”, purtând etichetele de la #ButiculSPECIAL, și a altor idei îndrăznețe…

Fiți cu ochii pe ”delicioasele” postări viitoare, când vă vor fi dezvaluite, rând pe rând, ”vedetele” dulci ale acestei noi ediții!

Fondurile obținute în urma acestui eveniment caritabil vor fi sprijin important pentru #CentrulDeRecuperareAPCAGalați, locul unde se va desfășura de altfel și acest proiect, astfel încât toți cei prezenți SĂ VADĂ cu proprii ochi și SĂ SIMTĂ cu toată inima, ce înseamnă #SPERANȚApentruAUTISM, la ”Căsuța CURCUBEU – Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism – APCA Galați”!

Pentru rezervări, sugestii sau intenții de implicare, puteți scrie pe adresa autism.galati@gmail.com sau puteți apela la tel 0752675454.

”Autismul este RECUPERABIL – Hai să luptăm ÎMPREUNĂ!”

Citește și articolul: Let’s do it, Romania! la Galați – Provocarea de anul acesta: Colectarea selectivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.