Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are un „grad ridicat de încredere”

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are un „grad ridicat de încredere”

38
0
DISTRIBUIȚI
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are un „grad ridicat de încredere”

În urma vizitei de evaluare externă a calității din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a acordat calificativul „grad ridicat de încredere”.

ARACIS a concluzionat că universitatea noastră are o organizare coerentă, un sistem adecvat de administrare și conducere, o bază materială corespunzătoare standardelor pentru a-și realiza misiunea și obiectivele asumate. De asemenea, universitatea oferă o varietate mare de programe de studii pentru licență, masterat și doctorat, pentru învățământul cu frecvență, frecvență redusă și la distanță, spectrul programelor de studii fiind larg.

La acordarea calificativului a contribuit și accentul pus de universitate pe componenta de internaționalizare prin numărul mare de acorduri Erasmus și parteneriatele numeroase semnate cu universități din toată lumea, precum și extinderea programelor educaționale la Cahul, Comrat, Taraclia, Chișinău și Enna.

Nu în ultimul rând a contat existența unei infrastructuri moderne, care asigură o derulare la standarde de calitate a proceselor de învățământ și a activităților conexe acestora.

Este al treilea calificativ „grad ridicat de încredere” obținut de universitatea noastră, sub coordonarea prorectorului conf. dr. ing. Ștefan Baltă, după cele din 2008 și 2013.

Sursa: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Citește și: Admitere iulie 2019 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.