E timpul pentru bucuria unui nou spectacol în aer liber la Teatrul „Gulliver”

0
48

În ton cu spiritul încântător al vacanței, Teatrul de Păpuși „Gulliver” continuă stagiunea estivală, prin seria spectacolelor desfășurate în aer liber, cu o nouă piesă atractivă și deosebit de populară și apreciată de public: Vasilache și Mărioara, duminică, de la ora 10:30.

Un spectacol tradiţional prin care Teatrul de Păpuși „Gulliver” aduce publicului bucuria reîntâlnirii cu două personaje faimoase, reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc. Vasilache şi Mărioara erau, odinioară, animate de trupele ce rătăceau prin ţară cu căruţa fie în timpul vacanţelor de vară, fie pe la târguri şi bâlciuri. Vasilache este un personaj savuros deoarece o face pe neştiutorul ca să prostească pe oricine, se află într-o ceartă permanentă cu nevasta, nesocoteşte orice observaţie i se face şi trezeşte simpatia tuturor prin inteligenţa şi priceperea lui. Cu toate că este un spectacol tradiţional, regizorul apelează la o tehnică de montare modernă, şi anume grafică digitală.

Vasilache și Mărioara se remarcă prin faptul că prezintă două personaje emblematice pentru teatrul de păpuși românesc și recreează o lume autentică, specifică, unde e loc doar pentru glume, momente hazlii și voie bună.
Biletele pentru spectacolul „Vasilache și Mărioara” pot fi achiziționate online sau de la sediul teatrului, înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

Citește și: Festivalul LemonAid – savurezi o limonadă și ajuți un copil nevoiaș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.