Ziua Prevenţiei – EKG + Măsurarea glicemiei gratuit

0
EKG + Măsurarea glicemiei gratuit

În data de 15 noiembrie 2019, puteți beneficia de o Electrocardiogramă (EKG) + Măsurarea glicemiei gratuit, la Centrul Medical Pro Clinic Galaţi.

Pentru a vă asigura un loc în această dată, vă rugăm să vă programați la numarul de telefon: 0336 912 sau prin formularul de programări de aici.

Electrocardiograma (EKG) este un test extrem de important, care înregistrează activitatea electrică a inimii, cu ajutorul unor mici electrozi poziționați pe piele. Este un examen nedureros, neinvaziv și rapid, care indică medicului potențiale probleme legate de activitatea electrică a inimii.

Verificarea glicemiei ajută la reducerea riscului apariției complicațiilor diabetului și controlează simptomele neplăcute ale hipo/hiperglicemiei.

“Ziua Prevenției” este o campanie inițiată de către Centrul Medical Pro Clinic din Galați, care se va desfășura în fiecare lună, pentru a sublinia importanța prevenției medicale, cât și pentru a oferi un sprijin pacienților din Galați.

Următoarea dată de desfășurare a campaniei, în luna decembrie, va fi anunțată pe pagina de facebook PRO Clinic for life cât şi pe site.

Citşte şi Începe campania Primăriei Galați pentru plantări de noi arbori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.