Electrica Distribuţie Muntenia Nord îşi schimbă denumirea

0

Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord, unul dintre cei trei operatori din cadrul Grupului Electrica, a anunţat, printr-un comunicat de presă, schimbarea denumirii în Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord).
Procesul de schimbare a denumirii vine ca urmare a alinierii la cerinţele legislaţiei europene, care, în cazul companiilor integrate din domeniul energiei, prevăd separarea activităţii şi identităţii companiilor de furnizare şi producţie de cele ale entităţilor care au ca obiect de activitate distribuţia de energie electrică. Rolul prevederilor comunitare este de a elimina eventualele confuzii de identitate şi de interese în rândul consumatorilor şi de a încuraja competitivitatea pe piaţa de energie.
În acelaşi timp, şi ceilalţi doi operatori de distribuţie ai Grupului au anunţat schimbarea de nume. Noile denumiri ale celor trei companii de distribuţie din cadrul Grupului Electrica sunt:
– Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord devine Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord);
– Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Nord devine Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord);
– Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Transilvania Sud devine Societatea de 4Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud).
Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord deţine o cotă de piaţă de 15% şi acoperă o zonă de 28.962 km2. Compania deserveşte aproximativ 1.3 milioane de utilizatori din judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Prahova şi Dâmboviţa.

Sursa: Monitorul de Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.