“Elefănțelul curios” pornește în aventura cunoașterii la Teatrul Gulliver

1
“Elefănțelul curios” Teatrul Gulliver

După ce a făcut cunoștință cu primii spectatorii la avanpremiera ce a avut loc săptămâna trecută, la Teatrul Gulliver, pe 28 februarie “Elefănțelul curios” își face debutul oficial cu premiera de duminică.

Cu siguranță, orice curios – mai mic sau mai mare – va rezona cu elefănțelul care caută să cuprindă taina lucrurilor și întâlnește, pe parcurs, felurite și năstrușnice animăluțe, ce îi devin, în final, tovarăși de joacă și de aventură. Astfel, farmecul curiozității prinde forma celui mai nou spectacol de la Teatrul Gulliver, ce are la bază adaptarea lui Aurelian Iorga după Rudyard Kipling.

Spectacolul “Elefănțelul curios” este povestea explorării, bucuria descoperirii și entuziasmul jocului. Regia înțesată de umor isteț, energie și dinamism poartă amprenta inconfundabilă a lui Aurelian Iorga. Scenografia plină de culoare aparține Marianei Brudiu, care reușește să surprindă și să recompună un univers fascinant, ce impresionează prin expresivitate, vivacitate și strălucire.
Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști.

“Elefănțelul curios” este, în final, povestea fiecăruia, în aventura unică a cunoașterii.
Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul sau de pe site, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Conducerea Teatrului „Gulliver” reamintește spectatorilor că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor.

Te-ar putea interesa şi 50% capacitatea de ocupare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.