Emisiunea-concurs “U Sing-Karaoke Session”, în fiecare vineri la 19:00

0
Emisiunea-concurs U Sing-Karaoke Session, în fiecare vineri la1900
Emisiunea-concurs U Sing-Karaoke Session, în fiecare vineri la1900

Emisiunea-concurs “U Sing-Karaoke Session”, în fiecare vineri la 19:00

Iubitorii muzicii, karaoke-lui și cei interesați de competiții în sensul acesta, sunt așteptați să se înscrie la emisiunea concurs „U Sing – Karaoke Session”! Tot ce trebuie să facă este să cânte melodiile preferate și să ia premiile! Bonus: beneficiază de un reportaj de prezentare, live pe Youtube pe un canal de mare audiență și pot intra în Marea Finală unde au șansa de a câștiga un premiu extraordinar!
PRIMA EDIȚIE „U SING – KARAOKE SESSION” A AVUT LOC PE 1 SEPTEMBRIE 2017!
„U Sing” este un format-eveniment, unic în zona Galați-Brăila, care oferă șansa ieșirii din anonimat a celor care adoră să cânte!
Emisiunea se va difuza săptămânal, live pe Youtube, în fiecare vineri de la ora 19.00, din studioul Școlii de Film și Televiziune Galați, iar înscrierea este gratuită!

REGULAMENT:
1. La emisiunea-concurs U Sing pot participa concurenți cu vârste cuprinse între 7 și 99+ ani. Din motive evidente, producătorii își rezervă dreptul de a grupa concurenții pe criterii de vârstă, nerespectându-se astfel ordinea înscrierii în concurs.
2. La fiecare emisiune vor participa 2 concurenți.
3. Înscrierea se face telefonic (la numărul 0748804274), prin email (using@scoaladefilmsiteleviziune.ro) sau direct pe pagina oficială de Facebook (U Sing).
4. În concurs, fiecare concurent va interpreta două piese în sistem karaoke: o piesă la alegerea sa și o piesă la alegerea producătorilor. Aceasta din urmă va fi primită chiar în timpul emisiunii.
5. Fiecare ediție a emisiunii „U Sing” va avea o tematică diferită de la săptămână la săptămână. Astfel, piesa propusă de producători concurenților se va încadra în tematica ediției. Exemple de tematici: rock, pop, anii 90 etc.
6. Din juriul emisiunii-concurs vor face parte specialiști în domeniu, care vor fi anunțați din timp.
7. Criteriile de jurizare sunt: corectitudinea interpretării muzicale, atitudinea și mișcarea scenică.
8. Fiecare concurent va fi supus și altor probe în cadrul unor rubrici separate. Acestea vor fi anunțate în timp util.
9. INEDIT: fiecare concurent va avea posibilitatea să își noteze adversarul, respectând criteriile de jurizare de mai sus. Nota oferită va fi luată în seamă de juriu.
10. INEDIT: Fiecare concurent va avea posibilitatea să provoace un membru al juriului / prezentator să interpreteze o melodie karoke în cadrul show-ului.
11. Fiecare ediție va avea un invitat special, care vă susține și un mini-recital.
12. Câștigătorul fiecărei ediții „U Sing” va fi desemnat concurentul cu cel mai mare punctaj însumat. Acesta va participa la Finala U Sing, desfășurată o singură dată pe sezon.
13. În fiecare ediție se vor acorda premii de participare. Câștigătorilor le va fi înmânat trofeul U Sing.
14. „U Sing – Karaoke Session” nu este un festival de muzică, ci un show de televiziune în care vor prima divertismentul, dinamismul și mulțumirea privitorilor.

Sursa: facebook

Citește și: Află ce program de lucru au Instituţiile Publice din Galaţi şi alte informaţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.