Emoții date pe față: Workshop ”Citirea feței- Primii pași”

Emoții date pe față: Workshop ”Citirea feței- Primii pași”

94
0
DISTRIBUIȚI

În fiecare zi comunicăm. Știm că a comunica înseamnă a purta o conversație/discuție cu o persoană sau un grup de persoane. Dar comunicarea verbală nu este totul. Odată ce spunem ceva, corpul nostru se mișcă în paralel cu noi. Cercetătorii denumesc acest ”fenomen”  comunicarea nonverbală. Fiecare mușchi al feței care se contractează, fiecare gest și privire spune o poveste.

Sună interesant, nu? V-ați uitat vreodată la serialul Lie to me? Pentru cei care nu au făcut-o sau cei care vor să vadă cum se întâmplă magia sunt invitați la un workshop, organizat de Face Keys România, pe 7 martie 2017. Face Keys este metoda care îmbină informația adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informații moderne, verificate de științele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica sau fiziologia. Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, își găsește azi aplicabilitatea în toate domeniile la care te poți gândi, fie că vorbim de dezvoltarea personală, vânzări și afaceri de tot soiul.

În cadrul workshop-ului, organizatorii promit cunoștiințe de bază în tot ceea ce ține de comunicarea nonverbală:

  • Față- oglinda a ceea ce trăim, a ceea ce suntem
  • Ce este fizionomia
  • Subconștientul
  • Modul în care creierul controlează mușchii feței
  • Simetria facială și rolul ei în evoluția umană
  • Comunicarea nonverbală ș.a.

Dacă vrei să afli cât mai multe despre acest domeniu și să te inițiezi în arta comunicării nonverbale, te așteptăm la eveniment! Pentru mai multe detalii și înscrieri apelați 0723 674 772 sau trimite-ți un mail la office@facekeys.ro. Investiția pentru viitorul tău este de 100 de lei pentru plata anticipată sau 150 de lei în ziua evenimentului.

Sursa: https://www.facebook.com/events/1218886184856440/

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.