Emoţii sub lupă: Seminar şi lansare de carte susţinute de Nicoleta Nistor

0
265
Emoţii sub lupă Seminar şi lansare de carte susţinute de Nicoleta Nistor

Emoţii sub lupă este singura carte despre succes care arată adevărata cauză a insuccesului: blocajele subconștiente psihologice și emoționale.

”Unul dinte cele mai mari blocaje în a-ți trăi viața pe care ți-o dorești, indiferent de domeniu – bani, relații, sănătate, hobby, profesie – este ceea ce poate fi numit „inamicul tăcut”: emoțiile negative pe care le porți cu tine. De cele mai multe ori nici nu știi că sunt acolo și tocmai din această cauză sunt atât de periculoase. Cartea Nicoletei este un ghid practic, în care ești îndrumat simplu, eficient și cu rezultate dovedite cum să scoți aceste emoții la suprafață și cum să te eliberezi de ele, astfel încât să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești.”
Florin Pasat – Autor, trainer, speaker, coach, ”Atrage abundenţa în viaţa ta”

La acest seminar publicul poate descoperi cele mai des întâlnite blocaje interioare care stau în calea succesului și poate afla tehnici rapide și eficiente de eliminare a lor.

Mai mult!!!

Vor participa la LANSAREA UNEI CĂRȚI UNICE ÎN ROMÂNIA în care sunt descrise pe larg tehnicile prezentate şi demonstrate în seminar.

Pentru înscriere: http://eepurl.com/c-Bcj9

Pentru a avea succes în carieră sau în afaceri înseamnă mai mult decât o sumă în contul bancar; înseamnă relații armonioase, sănătate bună, o viaţă conform valorilor proprii; înseamnă a avea un nivel de conștiință ridicat, setări mentale foarte puternice și sănătoase, conștientizarea propriilor trăiri și modalitatea de a ieși cât mai rapid din ele. Pentru aceasta e necesar învăţarea și folosirea tehnicilor moderne, de dezvoltare a inteligenței emoționale și a nivelului de conștiință.

Nu este suficientă axarea pe realizarea lucrurilor în exterior – vânzări, marketing, publicitate, perfecționarea profesională. Dacă nu sunt rezolvate blocajele interioare nu se poate ajunge la obținerea rezultatele dorite. Sau dacă sunt atinse, persoana respectivă nu se poate simți împlinit și fericit. În acest ritm de viață foarte rapid și zgomotos, poate să aibă succes și să îl păstreze făcând lucruri altfel decât majoritatea oamenilor: concentrându-se pe interiorul său și nu doar pe exterior.

Ce se poate găsi în carte:

 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • Instrumente concrete cu care se pot elimina blocajele interioare pentru totdeauna.
 • Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
 • Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu se mai pot găsi în nicio altă carte în limba română.
 • Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care mulţi se vor regăsi…

  La final, participanţii au posibilitatea sa vorbescă cu autorul, să îi adreseze întrebări şi să achiziţioneză cartea Emoţii sub lupă cu autograf la un preţ special.

  Marți, 21 noiembrie, între 18.00 – 21.00, sala de conferințe Icepronav (etaj 6)
  Înscrieri: http://eepurl.com/c-Bcj9

Citeşte şi: Liceenii din Galaţi se pot înscrie la ”Europa ta, părerea ta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.