Epilare Definitivă SPL cu Yperion Or-Light aBeauty Galaţi

0

Or-Light este cel mai nou aparat original de epilare definitivă SPL de ultima generatie dezvoltat in Paris de producatorul francez Yperion ®. Uita de vechea tehnologie IPL si scapa de riscurile anumitor lasere dioda. Noua generatie SPL este la noi.

De ce epilare definitivă la aBeauty Clinique

Aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique mereu alegerea numarul 1.

Cum actioneaza epilarea definitivă

Prin procesul de epilare definitiva se distrug radacinile firelor de par aflate in derm cu ajutorul caldurii si luminii. Un tratament efectuat corect nu va mai permite cresterea altor fire de par.

In momentul nasterii, in dermul corpului nostru exista aproximativ cinci milioane de foliculi pilosi (radacini ale firelor de par).

Acesti foliculi produc par de tip velus (puf) pana la intrarea in pubertate, cand sub influenta hormonilor sexuali, o parte dintre foliculii care produceau par velus se transforma si produc par de tip terminal – fire groase si pigmentate mult mai intens.

Epilarea definitiva se efectueaza cu succes atunci cand efectul obtinut se mentine cel putin cat intreaga durata a unui ciclu complet de crestere a firelor de par.

Exista 3 faze a cresterii firului de par:

Anagena
Catagena
Telogena
Epilarea definitiva are cel mai bun efect pe parul aflat in starea anagena de crestere, urmand ca ceilalti folicul pilosi aflati in starea catagena sau telogena sa fie distrusi la urmatoarele sedinte de epilare.

Ce beneficii obtii prin epilare definitivă

Indepartarea parului nedorit din anumite zone
Prevenirea cresterii firelor de sub piele (foliculita)
Prevenirea iritatiilor cauzate de metode traditionale
Sedintele de epilare se realizeaza mult mai rar
Procedura are un disconfort redus
Productia de colagen este stimulata

Descopera metoda moderna de epilare si scapa confortabil de grija parului nedorit cu 32,8% DISCOUNT aici

Promotia expira pe 15 iulie 2017!

Afla si despre alte oferte aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.