Eroii în pijamale vin la Brăila Mall în perioada 9 mai – 2 iunie

0
Eroii în pijamale vin la Brăila Mall în perioada 9 mai - 2 iunie

Eroii în pijama vin la Brăila Mall, în perioada 9 mai – 2 iunie, într-o inedită expoziţie interactivă pentru copii! Gașca PJ MASKS ajunge în oraș cu chef de aventură! Și caută copii curajoși care să îi ajute în misiunea specială de a salva ziua prin distracție.

Pisoi, Bufniță și Șopi vin la Brăila Mall în perioada 9 mai – 2 iunie să facă cunoștință cu fanii în cadrul unei expoziții interactive pentru copii. PJ MASKS (Eroii în pijama) promit o experiență distractivă presărată cu momente interactive și educative.

Expoziția se poate vizita în grupuri de maximum 25 de copii în intervalul orar 10:00-20:00. Fiecare tur al expoziției durează aproximativ 45 de minute și este împărțit în mai multe zone și activități ce vor stârni curiozitatea și imaginația celor mici:

Sediul ”Eroii în pijama”
Pentru început, copiii vor afla povestea celor trei super eroi care salvează ziua de fiecare dată.

Zona PARKOUR
În spațiul special amenajat, prichindeii se pot antrena pentru misiuni și pot vedea cum arată o noapte din viața celor trei eroi curajoși care asigură liniștea orașului.

Zona ,,ESTE TIMPUL SĂ DEVII UN EROU’’
Cei mici își pot alege masca personajului preferat și pot vedea cum arată cu costumul acestuia.

Zona ATELIER ACTIVITĂȚI
În această zonă, participanții vor desena, vor rezolva puzzle-uri și vor avea parte de multe alte activități creative ce au menirea să le stimuleze imaginația, ajutându-i să descopere lucruri noi.

Zona PHOTOBOOTH
Cei mici se vor vizualiza direct în desenul animat, alături de eroii preferați. La final, cei mici vor obtine un link de unde se pot descărca pozele.

SCENA
La finalul turului, micii eroi vor avea ocazia să facă poze cu Eroii în pijamale.

Participarea este gratuită, pe bază de rezervare.
Expoziția este recomandată copiilor cu vârste între 4 și 9 ani.
Rezervă acum la tel. 0339110840 sau la adresa eveniment@braila-mall.ro, un loc gratuit, în expoziţia interactivă PJ MASKS!

Dedică-i timp celui mic și vino cu el să petreacă aventuri de neuitat în compania personajelor preferate din desenele animate!

Sursa: www.braila-mall.ro

Citește și articolul: Expoziția de știință interactivă ”Laborator 2.0”, la Muzeul Brăilei „Carol I”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.