Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în...

Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

157
0
DISTRIBUIȚI
Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

Mersul la piscină este un ajutor important pe care îl poți aduce organismului tău pentru a lupta mai bine cu principala problemă a zilelor noastre, stresul. Nivelul ridicat al stresului din zilele noastre la confruntarea cu cea mai des întâlnită afecțiune din prezent, depresia. În prezent, peste 10% din populația planetei suferă de depresie. Deși există o multitudine de tratamente farmaceutice ce luptă cu depresia, noi îți prezntăm o alternativă mult mai bună. Mersul piscină are și alte avantaje adupra organsmului uman pe lângă lupta cu stresul și depresia.

Relaxare
Știm cu siguranță că atunci când mergem la piscină, ne deconectăm de cotidian și ne relaxăm. Marea majoritate a centrelor spa și a aquapark-urilor sunt dotate cu jacuzzi, paturi de hidromasaj și diverse jocuri de apă care te vor ajuta cu siguranță să te relaxezi.

Distracție
Dacă alegi compania potrivită, mersul la piscină va fi cu siguranță un prilej de distracție. Pe lângă distracție va fi un moment propice pentru a consolida și mai mult relațiile deja existente între membrii grupului tău de prieteni. Dă frâu liber imaginației și lasă deoparte grijile cotidiene. Puteți organiza diferite competiții care vor stârni porții de râs copios. Nu uita de valențele terapeutice pe care le are râsul asupra stării tale generale de spirit.

Sănătate
Tu știi care este semnificația abrevierii SPA? Acest termen este prescurtarea expresiei Sănătate prin apă. Doctorii au descoperit, după diverse studii, că îți schimbă starea de spirit și tratează anumite probleme psihologice. Nu trebuie să treci niciodată peste probleme cauzate de stres, cum ar fi anxietatea și depresia. Dacă ai un stil de viață sedantar și nu îți place să depui efort la sala de fitness, poți lua în calcul să te distrezi mergând la înot. Studiile arată că înotul te ține departe de problemele cardiovasculare și contribuie la o circulație sangvină sănătoasă. Unde mai pui că înotul te ajută să ai o formă fizică de invidiat? O oră de înot topește în medie 500 de calorii, îți sculptează spatele, te ajută să îți tonifiezi brațele și mai ales coapsele. Pentru copii și adulții obezi mersul la piscină ajută la pierderea considerabilă în greutate.

Stare generală de bine
Mersul la piscină îți stimulează întreg organismul. Datorită stimulării musculaturii, organismul eliberează endorfine. Înotul reduce stresul oxidativ, de aceea mersul la piscină te ajută să arăți mai tânăr. După câteva ore de înot vei vedea că somnul va venii mai repede și calitatea lui va fi mult îmbunatățită.
Dacă te-am convins că mersul la piscină este benefic pentru organism poți alege ca în mini vacanța ce urmează să îți aloci o zi doar pentru relaxare la spa. Chiar dacă rămâi în zona Brăila Galați ai variante de mers la piscină. În Brăila poți merge la Club RaAy Sport&Spa. În Galați te poți relaxa la Bazinul de Inot “Baia Comunala” Galati

Sperăm că te-am convis cât de important este mersul la piscină. Îți dorim experiențe relaxante în mini vacanța ce stăm să înceapă!

Vezi aici Unde poți să te relaxezi: Piscine din Galați și Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.