Eu Am Vazut-o Primul: Comedie Monstruoasă la Nae Leonard

0
Eu Am Vazut-o Primul Comedie Monstruoasă la Nae Leonard

Eu Am Vazut-o Primul este o comedie monstruoasă la care Teatrul Muzical Nae Leonard invită publicul gălăţean pe 21 noiembrie, între orele 19:00 – 20:30. Scopul declarat al spectacolului de teatru este acela de a aduce un plus de cultură, dar şi bună dispoziţie.

Andi (scriitor genial) și Răzvan (investitor) încearcă să pună pe picioare o nouă publicație: Decăderea. Pe când se aflau în toiul luptei cu sărăcia, creditorul și proprietara apartamentului în care locuiesc cu chirie, liniștea le este tulburată de noua vecină de apartament, Sofia, o moldoveancă de la Oituz, fostă campioană la natație. Comicul și răsturnările de situație devin ingredientele principale ale conviețuirii celor trei protagoniști.

Spectacol oferit de:
Clubul Rotary Galați Donaris
Celelalte cluburi Rotary din Galați
Scenograful Daniela Drăgulescu
Compozitorul Eugen Dan Drăgoi
Regizorul Bogdan Drăgulescu, cu scopul de a strânge fonduri pentru finalizarea proiectelor aflate în desfăşurare dar şi pentru acele aflate în “TO DO LIST” pentru următoarea perioadă.

Prețul unui bilet la Eu Am Vazut-o Primul este de 60 lei iar biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului Muzical sau de la numerele de telefon 0722643426 / 0722431435.

Sursa: facebook

Coteşte şi: Festivalul Internaţional Leonard începe pe 29 octombrie. Vezi programul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.