Excursion Workshop – O călătorie în lumile interioare

Excursion Workshop – O călătorie în lumile interioare

42
0
DISTRIBUIȚI

Participă pe 16 și 17 martie la Workshop-ul Excursie al Institutului Monroe, un workshop experienţial intensiv de două zile, conceput pentru explorarea dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi experimentarea directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Excursie te conduce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui Superior.

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:
Trainer TMI: Psih. Turcu Adrian
e-mail: ady_rar@yahoo.com
tel.: 0752466792

Este atelierul de lucru al Institutului Monroe care deschide și permite participarea la programele rezidențiale ale TMI.
Veţi audia 10 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferite stări de conştiinţă extinsă.
Veți experimenta:

– relaxarea profundă;
– călătorii în dimensiunile interioare;
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalte;
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri;
– vindecarea emoţională;
– creşterea puterii personale;
– creşterea creativităţii;
– creşterea intuiţiei;
– insighturi privind problemele importante din viaţa personală;
– o înţelegere mai profundă a energiei și a resurselor personale;
– reducea stresului;
– eliminarea problemelor de somn.
În timp ce veţi învăţa să eliberaţi o mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Ce se face la Outreach Excursion Workshop?
Pe parcursul celor 2 zile, tonurile Hemi-Sync vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă.
În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă denumită Focus 10.
Focus 10 este prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică. Este starea numită “Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniştit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării de conştiinţă extinsă. Veţi învăţa cum să vă mişcaţi de la o stare la alta, de la starea de conştiinţă de veghe, la starea Focus 10 şi invers.

A doua zi veţi experimenta starea Focus 12
Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, conceput pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul quantic dincolo de planul timpului şi al materiei.
Unul din scopurile workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi tonurile Hemi-Sync.

Asigurăm căștile și saltelele pentru buna desfășurare a exercițiilor de meditație.

Poți fi parte din asta!!!

Pentru înscriere şi informaţii suplimentare:
Trainer TMI: Psih. Turcu Adrian
e-mail: ady_rar@yahoo.com
tel.: 0752466792

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Copilul sociabil, dezinhibat, creativ. Abilități sau aptitudini? Și cum le obținem

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.