Experience Fest – o întâlnire între tinerii gălățeni și ONG-uri – pe 15 iunie

0
Experience Fest Galați

Sâmbătă, 15 iunie, Școala de Valori va găzdui prima ediție Experience Fest, care va avea loc la Facultatea de Inginerie, de la ora 11:00 până la ora 17:00. Scopul proiectului este găsirea unui răspuns la întrebarea dacă orașul Galați are resursele necesare prin care tinerii își pot dezvolta abilitățile artistice sau intelectuale.

Un festival inspirat de “istorii personale”

Find organizat de tineri pentru alți tineri, Experince Fest ascunde și povestea organizatorilor. Plini de entuziasm și mereu doritori de a oferi o mâna de ajutor, uneori s-au lovit de problema găsirii unui loc prin care să își demonstreze potențialul.

Astfel a luat naștere acest festival prin care orice adolescent va avea posibilitatea să se întâlnească cu reprezentați de la diferite ONG-uri precum AIESEC, ess-sphere, New York Crew etc. sau cluburi de sport, de arte și de științe. În plus se vor desfășura ateliere prin care participanții vor fi inițiați în tainele antreprenoriatului, dezbaterilor, ale cântatului la orgă și chitară sau chiar a teatrului de umbre. De asemenea, vor acea ocazia de a participa la un atelier prin care își vor însuși abilitățile de a acorda prim-ajutor.

Invitații care au luat inițiativa acestor ateliere sunt:
• Școala de valori
• Cuza Debate Club
• UVSAR

Acestea sunt cele care și-au anunțat deja prezența, fiind așteptate și cluburi de șah, tenis, robotică, cultură și civilizație engleză/franceză dar și multe altele.

Despre Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și să fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare. De 10 ani deschide drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii. Misiunea organizației este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți.

Citește și articolul: Actfest – Festivalul Studenţesc de Teatru Contemporan – program complet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.