Explorer MTB Challenge, ediţia a V-a, are loc în acest weekend la...

Explorer MTB Challenge, ediţia a V-a, are loc în acest weekend la Luncaviţa

157
0
DISTRIBUIȚI
Luncaviţa

Concursul Explorer MTB Challenge, aflat anul acesta la a V-a ediție, se desfășoară în Comuna Luncavița, Județul Tulcea, pe un traseu ce strabate pădurile Parcului Național Munții Măcinului. Poți vedea, de pe bicicletă, cel mai înalt vârf din Munții Măcinului – Țuțuiatu – 467 m.
Vei pedala pe drumuri forestiere și poteci, te vei contopi cu natura și vei renaște la finish, mai puternic, mai fericit, mai plin de energie.

După concurs te asteaptă o fasolică cu afumătură, o țuiculiță, seara vei avea un foc de tabără și un festival de muzica folk. Așa că fă-ți planul de concediu, pune Explorer MTB Challenge pe listă și hai în Dobrogea!

Concurs de alergare off road, organizat de Asociația Explorer

Concursul se desfășoară pe o parte din traseul concursului Explorer MTB Challenge, în Comuna Luncavița Județul Tulcea, în zona Cetățuia-Valea Fagilor din Parcul Național Munții Măcinului. Distanța ce trebuie parcursă este de 28km cu start și finish în același loc, posibil ca această distanță să fie schimbată, în funcție de numărul de participanți, previziunile meteo sau alte probleme organizatorice. Dacă distanța va fi modificată, noua distanță va fi de 22 km cu startul în același loc cu concursul de mountain bike și sosirea în primul punct de alimentare. Concursul va avea loc doar dacă vor fi 30 de inscriși.

Surse: Explorer MTB ChallengeExplorer Trail Run 

hartă Luncaviţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.