Expo-Flora, Flori la malul Dunării – expoziție cu vânzare între 7 și 9 iunie

0
Expo-Flora, Flori la malul Dunării - expoziție cu vânzare între 7 și 9 iunie

Vineri, 7 iunie 2019, ora 11.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XXIV-a ediţii a expoziţiei temporare “Expo-Flora, Flori la malul Dunării”, manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, în care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

La cea de a XXIV-a ediţie „EXPO FLORA”, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă. Expoziţia este cu vânzare pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale până la arbori şi arbuşti ornamentali. Expozanţii din Republica Moldova, București, Pitești, Vaslui, Bârlad și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală.

Nu vor lipsi meşterii populari și artiștii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori. EXPO-FLORA, ediţia a XXIV-a, se va desfăşura în perioada 7-9 iunie 2019. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, în perioada expoziţiei, este următorul: vineri 10.00-18.00, sâmbătă-duminică 10.00-20.00.

Citește și articolul: Festivalul Folk la Dunăre 2019 – ediția a V-a – în perioada 7-9 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.