EXPO FLORA, Flori la malul Dunarii – ediţia a XXII-a – în acest weekend la Galaţi

0

Vineri, 2 iunie 2017, ora 12.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XXII-a ediţii a expoziţiei temporare “EXPO-FLORA, Flori la malul Dunării”, manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, în care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

La cea de a XXII-a ediţie „EXPO FLORA”, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand cu totul special în care vor fi îmbinate elemente arhitecturale peisagistice ce compun ambientarea în miniatură a unui parc dendrofloricol. Expoziţia este cu vânzare pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale până la arbori şi arbuşti ornamentali. Expozanţii vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale de poveste ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meşterii populari ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori. EXPO FLORA, ediţia a XXI-a, se va desfăşura în perioada 2 – 4 iunie 2017.

Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, în perioada expoziţiei, este următorul: vineri 10.00 – 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00. 

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.