Expoziție de artă textilă și grafică ,,Căutări în labirint” – Simona Pascale și Tudor Șerban

0
Expoziție de artă textilă și grafică ,,Căutări în labirint” - Simona Pascale și Tudor Șerban

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de artă textilă și grafică ,,Căutări în labirint”, purtând semnăturile artiștilor gălățeni Simona Pascale și Tudor Șerban, vineri 9 Martie ora 18.00.

Simona Pascale a absolvit Facultatea de Arte ,,George Enescu” din Iași și are la activ numeroase expoziții personale și participări la expoziții de grup și tabere de creație.

Printre premiile obținute, menționăm: Diplomă de excelențǎ – Concursul Internațional ARTE (2014); Diplomă de merit – Concursul Internațional de creație vizuală: ,,Eminesciana” (2014); Diplomă de excelență – Concursul Internatioanal ARTE (2014); Premiul pentru pictură, Lucerna, Elveția (2012); Premiul Municipiului Galați (2011); Premiul II – pictură – Rijeka, Croația (2010); Medalia de argint – Expoziția Internațională de Pictură și Grafică, Salon-de-Provence, Franța (1998).
Are lucrări în colecţii particulare din: Germania, Franța, Italia, Austria, Olanda și România.

Tudor Șerban a absolvit Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca și este lector universitar, doctor, la catedra de Pictură a Universității ,,Dunărea de Jos” din Galați. Are multe expoziții personale și participări la tabere de creație și expoziții de grup, atât în țară,cât și în străinătate, semnând și scenografii.

Premii: 2013 Premiul pentru Desen – ,,Ritmuri atemporale” ediția a IV-a Iași; 2014 ,,Diplomă de Merit” acordată de: MEN, UAPR Iași, UAPM Chișinău, ș.a. „Eminesciana” ediția a IV-a 2014 Iași-Brăila; 2014 ,,Diplomă de Onoare” acordată de: UAPR Iași, „Fabricat în România” ediția a II-a, Iași; 2014-2017 „Diplome de excelență” acordate de: UAPR Iași, Universitatea de Artă „George Enescu” Iași, Centrul de Studii Europene Iași, „Fabricat în România” și proiectul ART; 2015 Premiul „Dragobete Art. Ro” – ediția a III-a; 2015 ,,Diplomă de Merit Concursul Internațional de creație Vizuală „Aurel Băeșu”, ediția a II-a, organizat de Galeria de Artă „Dava 77”, Piatra Neamț, acordată de Primăria Piatra Neamț, Asociația AAA, UAPR Filiala Suceava; 2016 ”Premiul Universității de Arte George Enescu Iași”. Festivalul Internațional A.R.T.E. ediția a VI-a, Iași; 2016 „Premii pentru tehnică mixtă” – „Identități Ieșene”, ediția a V-a și „Fabricat în România” ediția a IV-a, Iași; 2016-2017 ”Premii pentru Pictură” – „Poveste de Iarnă”, ediția I și II, „Dragobete Art. Ro” ediția a V-a; 2016-2017 ”Premii pentru Grafică” „Dragobete Art. Ro” ediția a IV-a și „Identități Ieșene” ediția a VI-a.

Citește și articolul – Formularul 230 pentru 2% din impozit va putea fi depus de către ONG-uri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.