Expoziție Game of Thrones la Shopping City Galați

Expoziție Game of Thrones la Shopping City Galați

57
0
DISTRIBUIȚI
Expoziție Game of Thrones la Shopping City Galați

HBO România şi sculptorul rus Salavat Fidai, reunesc Casele din universul Game of Thrones la Galați, într-o expoziţie aşa cum n-ai mai văzut! Iar ACCESUL ESTE GRATUIT!

Vino la Shopping City Galați, între 15 septembrie – 6 octombrie, să vezi micro-sculpturi impresionante pe vârfuri de creion, realizate în onoarea celui mai urmărit serial la nivel mondial – Game Of Thrones. În această expoziție sunt incluse sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier.

Pentru a crea aceste sculpturi unice în miniatură, Salavat Fidai folosește un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop, pentru a adăuga detaliile minuscule. Din cauza dimensiunilor reduse și complexității fiecărei piese, artistul petrece între 6 și 12 ore realizând fiecare obiect.

Ce poți să vezi la expoziție?

Între 15 septembrie – 6 octombrie, intervalul orar 10:00-22:00, poți admira cu ajutorul lupelor 30 de sculpturi expuse la etaj (în zona food court)! De asemenea, expoziția Game of Thrones va aduce la Shopping City Galați unul dintre faimoșii dragoni ai lui Daenerys! Nu-l rata!

Salavat Fidai își bazează majoritatea acestor lucrări de artă pe teme fantasy. Printre numărul mare de urmăritori ai artistului, se află și fani Harry Potter, Star Wars și Marvel. Fidai este unul dintre puținii artiști din acest domeniu, din cauza procesului intens, care consumă mult timp, și a naturii delicate a grafitului.

La începutul anului 2019, Salavat Fidai a creat mai mult de 350 micro-sculpturi din grafit. Multe dintre lucrările lui sunt acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări.

Vino să admiri o expoziție inedită, care te va transporta în universul Game of Thrones din prima clipă!

Citește și Investigații medicale gratuite pentru copii la Pro Clinic Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.