Extensii perfecte, indiferent de ocazie, la House of Hair Luxury Brand

1

Vrei ca părul tău să arate incredibil? Vino la House of Hair Luxury Brand, un nou showroom de extensii premium deschis recent și în Galați.

House of Hair Luxury Brand este o afacere ambițioasă, cu peste 15 ani în domeniu, ce-și propune să le ofere clienților săi numai servicii de calitate. Brand-ul a fost înființat de către perfecționistele Filipenco Angi și Daniela Bedir, din dragoste pentru păr și calitate absolută în tot ceea ce fac, dorindu-și să ducă standardele cât mai sus în domeniul extensiilor. Ideea numelui s-a născut atunci când au vizitat o fabrică de extensii unde se colecta, vopsea, trata, consilia și monta păr: ”Era o clădire cu 5 nivele unde totul era despre păr… așa a apărut House of Hair”, spun cele două antreprenoare.

epantofi.ro

Ceea ce le diferențiază pe Angi și Daniela este faptul că nu importă engross extensiile, ci sunt făcute 100% natural din păr rusesc, colectat și selecționat de la donatori. Tehnica folosită este și ea una foarte specială – procesul de colorare și decolorare respectă metodele rusești, părul având aceeași grosime de la bază până la vârf.

Showroom-ul House of Hair a apărut ca o extindere firească a business-ului, dar și ca o confirmare a calității serviciilor. Brand-ul este foarte transparent cu clienții săi, fiind conștient că pe piață există foarte puțin păr autentic rusesc, iar imitațiile și înșelătoriile sunt foarte des întâlnite în domeniu. Astfel, în Galați părul este pregătit pentru a fi văzut, atins și evaluat pentru a convinge clientele ce își doresc calitate că vor găsi doar astfel de servicii la House of Hair.

House of Hair deține și colaborări cu diverse saloane din țară și au perfecționat un curs de tehnici de bază pentru montarea extensiilor, atât pentru stiliștii începători, cât și pentru cei mai experimentați, ce-și doresc să înceapă sau să-și îmbunătățească tehnicile în domeniu.

Showroom-ul deține prima și unica metodă de a atașa extensiile pe părul cu probleme. Astfel, clientele care suferă de alopecii sau baby hair au ocazia să vadă cum decurge această metodă și să testeze părul în noua locație din Galați.

answear.ro

Adresa showroom-ului este pe strada Oltului nr. 35. Află mai multe detalii și programează-te la Angi și Daniela pe pagina lor de Facebook.

Citește ultimele articole:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.