Nou: Factura Apă Canal poate fi primită prin e-mail

0
376
Nou: Factura Apă Canal poate fi primită prin e-mail

Dacă doriţi să primiți factura Apă Canal mai rapid, puteți opta pentru primirea ei pe e-mail. De asemenea, nu uitați de noul portal APA CANAL, unde aveți deja contul creat, trebuie doar să-l accesați.

CUM PUTEȚI PRIMI FACTURA PE E-MAIL

Pe site-ul societății găsiți un formular pe care trebuie să-l completați și să-l trimiteţi la adresa de e-mail: office@apa-canal.ro, pe fax la nr. 0236473367 sau să-l depuneți la Registratura societății din Galați, str. C-tin. Brâncoveanu nr. 2.

Este necesar să precizaţi în formularul respectiv numele titularului de contract, codul de client (este pe factură, sus, în partea dreaptă) şi adresa de e-mail la care doriţi să primiţi factura.
ATENȚIE! Completarea rubricii „cod client” este obligatorie. Din momentul procesării cererii factura lunară va sosi doar prin e-mail.

Vă reamintim faptul că APA CANAL emite factura în ultima zi a fiecărei luni (pentru consumul citit pe contor într-o anumită zi a lunii respective, în funcţie de zonă) şi ajunge la clienţi până pe data de 15 a lunii următoare, când este scadența. De la data scadenței curge o perioadă de graţie de 30 de zile în care nu se percep penalităţi, dar plăţile făcute până la emiterea următoarei facturi ar putea apărea ca sold.

CUM ACCESAȚI INFORMAȚIILE PE PORTAL

Începând cu luna august este activ portalul online pe site-ul societății. Pentru autentificare în cont trebuie să aveți la îndemână „cod ID” (începe cu cifra 9 și îl găsiți pe factură, în dreapta, sus, deasupra numelui) iar parola este codul de client („cod client” îl găsiți înainte de „cod ID”). Odată intrat în cont, accesați meniul din stânga. După prima accesare puteți să vă schimbați parola.

Prin intermediul portalului online puteți accesa toate datele referitoare la facturi, consum de apă, valoarea facturilor și soldul etc. De asemenea, puteți descărca facturile sau puteți vizualiza codul de bare, pentru efectuarea plăților. Tot pe portal puteți face plăți online.

Citește și articolul: Plata prin POS în Piaţa Centrală va fi disponibilă din această toamnă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.