Vezi aici lista de farmacii non stop deschise în Brăila

Vezi aici lista de farmacii non stop deschise în Brăila

3822
2
DISTRIBUIȚI
Vezi aici lista de farmacii non stop deschise în Brăila

Să cunoști care sunt farmaciile non stop deschise îți poate fi de mare ajutor atunci când apar probleme la ore imposibile. Fie că ai o durere sâcâitoare de măsele sau copilul tău a făcut febră și nu mai ai în casă cele necesare, să știi care sunt farmaciile non stop deschise îți poate fi foarte util.

Farmacii prezente în Brăila
Deși Brăila are un număr de aproximativ 180.000 locuitori, numărul farmaciilor deschise în oraș este foarte generos. Nu există cartier al orașului care să nu aibă minimum două farmacii. Numărul actual al farmaciilor deschise în Brăila este de aproximativ 35 de unități.

Până nu demult singura farmacie deschisă non stop era cea de pe strada Școlilor, aproape de Piața Microhală, farmacia Hepites. Această farmacie este adesea căutată de pacienți, având avantajul laboratorului propriu unde se prepară anumite siropuri, tincturi și alte categorii de medicamente. Această farmacie este aleasă de foarte mulți pacienți datorită istoriei pe care o are în spate.
În Brăila sunte prezente unele dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România, Catena Sensiblu și Dona.

Farmacii non stop din cadru lanțului Dona
Din lanțul de farmacii non stop Dona, una din acestea se regăsește pe Calea Călărașilor Numărul 58B. Dacă ai nevoie de un produs care știi că este mai greu de găsit poți lua legătura cu angajații acestei farmacii la numărul de telefon 0372404381. O altă famacie a lanțului Dona care are un program permanent se situează pe strada Școlilor la numărul 96. Poți lua legătura cu repezentanții acestei farmacii apelând numărul de telefon 0372.401.252.

Alte farmacii non stop deschise în Brăila
Farmacia Arnica are două puncte deschise în Brăila, ambele cu program permanent. Una din acestea este situate pe Bulevardul Dorobanților numărul 470. Cea de-a doua farmacie Arnica își are locația pe strada Piața George Enescu Numărul 6.
Farmacia Arnica mai are o locație, pe Calea Călărașilor Numărul 61, dar programul acesteia se termină la ora 23:00. Mai multe informații legate de această farmacie poți obține sunând la 0371.126.005.

Lista de farmacii non stop în Brăila te ajută să ajungi direct la țintă, economisind astfel timp prețios.
Mai cunoști și alte farmacii non stop în Brăila?

Iată care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat din Brăila!

2 COMENTARII

  1. Buna ziua, farmacia dona non stop după calea calarasilor are Defapt alta adresa si un alt număr de telefon: Calea calarasilor nr 58B, tel 0372404381; farmacia antica nu este non stop; o zi frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.