Iată care sunt acele farmacii non stop deschise în Galați

0
3439
Iată care sunt acele farmacii non stop deschise în Galați

Pentru că mereu se întâmplă să apară câte o problemă neprevăzută, ne-am gândit că îți este utilă o listă de farmacii non stop deschise în Galați. În caz că intervin situații critice la ore târzii vei ști unde să ajungi fără a fi nevoit să mai pierzi timp prețios căutând.

Evoluția programului farmaciilor
Deși la sfârșitul anului 2009 existau doar două farmacii non stop deschise în Galați, acum numărul lor nu este cu mult mai mare. Una din cele două este Dona, situată în zona Spitalului Clinic de Urgență “Sf. Ap. Andrei”. Cea de-a doua farmacie cu program permanent era atunci Centrofarm, situată pe strada Brăilei, în apropiere de Tribunal. În afară de cele două farmacii non stop de atunci, se alătura și farmacia Bayer Pharm situată pe Bulevardul Siderurgiștilor la numărul 30. Aceasta avea un program prelungit, până la ora 00:00. Această farmacie este deschisă și în prezent, doar programul ei s-a modificat. Farmacia Bayer este deschisă pana la ora 22:00. Programul acesteia poate să difere în perioada sărbătorilor. Poți lua legătura cu personalul farmaciei, apelând numărul de telefon: 0236.464.542.

Prezența lanțului de farmacii Dona în Galați
Lanțul de farmacii Dona este prezent în Galați cu un număr de trei puncte de lucru. Prima farmacie Dona este situată pe strada Siderurgiștilor, Numărul 38, la parterul scării numărul 1 a blocului M2B. Cea de-a doua farmacie Dona din Galați este situată la intersecția străzilor Traian Vuia și Henri Coandă. Pe strada Traian Vuia numărul 3, la parterul celei de a doua scări a blocului N9. Cea de-a treia farmacie Dona deschisă permanent se află în Micro 18. Pe strada Brăilei numărul 198, la parterul scării numărul 1 a blocului B4 este situată farmaci Dona, având numărul 345. Farmacia deschisă non stop este situată vis-a-vis de Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ap. Andrei”. Poți lua legătura cu reprezentanții acestui punct farmaceutic apelând: 0372 401 345.
Farmaciile Dona își propun să te întâmpine întotdeauna cu atenție, grijă și respect. Din acest motiv deținătorii rețelei de farmacii investesc continuu în cursuri de formare și specializare pentru angajați. Rețeaua de famacii Dona este o companie cu capital 100% românesc și are o tradiți de 20 de ani la nivel national. Rețeaua de farmacii cuprinde peste 300 de locații în întreaga țară și a fost înființată în 1992. Aproximativ 2500 de angajați lucrează în farmaciile Dona care au peste 2 700 000 de pacienți ce le trec pragul.

O altă farmacie cu program non-stop este farmacia Alopatia situată pe strada Regiment 11 Siret, 37 D. Aceasta este singura farmacie din Galaţi care face livrări la domiciliu. Mai multe detalii la nr. de telefon 0236 306 098.

S-a întâmplat să cauții farmacii non stop deschise și sa nu le găsești cu ușurință? Acum ai toate informațiile necesare.

Vezi aici Top 10 cofetării din Galați pe care trebuie să le încerci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.