Fasciq – află totul despre manipularea fascială completă

Fasciq – află totul despre manipularea fascială completă

23
0
DISTRIBUIȚI
Fasciq - află totul despre manipularea fascială completă

Scopul cursului Fasciq îl constituie însușirea și înțelegerea de către specialiști a termenului de fascie, importanța integrării fasciei în tratamentul complex și complet al durerilor prin acțiunea asupra acesteia.
Fascia este un organ care a fost mai mult timp ignorat/neglijat în tratamentele de recuperare medicală. Totuși, odată cu studierea mai aprofundată a funcțiilor și rolului acestui țesut, s-a observat că are o influență majoră asupra întregii activități a organismului uman.

– Extra reducere (1251 lei) pentru înscrierile până în 30.08.2019!
– Preț curs: 1545 lei (Setul de Instrumente in valoare de 190 Euro si Manualul “Fasciq. Manipularea fasciei” în limba română sunt incluse)
– Preț curs cu 10% reducere doar pentru cursanții Physio Sport Therapy Academy: 1390 Lei (Setul de Instrumente FASCIQ în valoare de 190 Euro – IASTM (2 instrumente), 4 cuppings, 1 banda Flossing, 1 foam roller si Manualul Fasciq sunt incluse).
Pentru detalii legate de reduceri și înscrieri: 0745020307

Evenimentul are loc pe data de 28 și 29 septembrie între 09:00-16:00 la Centrul Izvor de Sănătate.

SCOPUL cursului FASCIQ îl constituie însușirea și înțelegerea de către specialiști a termenului de fascie, importanța integrării fasciei în tratamentul complex și complet al durerilor prin acțiunea asupra acesteia.

Te-ar putea interesa și Inhalosedarea cu protoxid de azot pentru copii și adulți

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.