Renumit fast-food din centrul Galațiului închis din cauza gândacilor

0
Renumit fast-food din centrul Galațiului închis din cauza gândacilor

Mulți dintre noi apelăm la mâncarea de tip ”junk food” atunci când suntem grăbiți, dar faptul că un fast-food din centrul Galațiului a fost închis datorită gândacilor, poate ne va face să reconsiderăm alegerile făcute.

Totul a început după ce un client a filmat gândacii plimbându-se prin restaurant, iar apoi a încărcat materialul pe o rețea de socializare. Filmulețul a atras atenția Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și Protecției Consumatorului. Autoritățiile au declarat că fast-foodul încălca mai multe reguli, dar cel mai grav a fost descoperirea gândacilor, atât vii cât și morți în restaurant. Astfel, localul a fost închis, iar administratorul sancționat cu o sumă considerabilă și nu va putea opera din nou până când va îndeplini toate condițiile.

Fast-foodul are mai multe restaurante în oraș, fiind unul dintre cele mai populare restaurante de tip fast-food, în special în rândul tinerilor. Restaurantele sunt amplasate relativ aproape de unele unități de învățământ, iar elevii preferă să mănânce ceva rapid din cauza timpului scurt pe care îl au în pauze. Încă nu au fost reclamații sau inspecții pentru celelalte fast-fooduri.

Totuși, acesta este un semnal de alarmă pentru populația gălățeană. Datorită renumelui și amplasării acestui fast-food din centrul Galațiului, se ridică multe întrebări cu privire la condițiile sanitare ale restaurantelor.

Credeți că localurile din Galați sunt sigure din punct de vedere sanitar? Sunteți surprinși de închiderea fast-foodului?

Renunță la fast-food! Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.