Fastrack ParentHUB & Kids #16 – Cadou Crăciun marca FastracKids Galaţi

Fastrack ParentHUB & Kids #16 – Cadou Crăciun marca FastracKids Galaţi

83
0
DISTRIBUIȚI
Fastrack ParentHUB & Kids #16 - Cadou Crăciun marca FastracKids Galaţi

Fastrack ParentHUB & Kids #16 este evenimentul organizat de FastracKids Galaţi miercuri, 13 decembrie, între orele 17:30 – 19:30, unde participanţii vor râde, vor plânge, vor dansa, se vor gâdila, se vor speria, se vom pupăci şi alte chestii drăguţe care le plac, toate prin MUZICĂ. 🙂

Tot mai multe studii demonstrează legătura dintre realizările academice și implicarea muzicii în viața copiilor. Se pare că muzica stimuleză părți ale creierului care folosesc pentru citit, pentru rezolvarea problemelor matematice sau dezvoltarea emoțională. În plus, memoria, încrederea în sine și creativitatea sunt potențate tot cu ajutorul muzicii.

Afecțiunile fizice asociate sedentarismului la copii a crescut, iar muzica poate fi un bun stimulent pentru mișcare într-un mediu distractiv. În plus, activitatea fizică și dezvoltarea cognitivă sunt extrem de conectate, influențându-se reciproc în primii ani de viață. Experții în educație timpurie susţin că toţi copiii trebuie obişnuiţi cu un stil de viață care pune accent pe amândouă, folosind mișcarea ca mijloc de încurajare a învățării.

CINE poate să participe la Fastrack ParentHUB & Kids #16?

Oricine îşi doreşte să petreacă aproape 2 ore alături de organizatori şi de copilul său. Copilul să aibă între 4 şi 6 ani, aceste vârste fiind orientative. Se recomandă acest interval de vârste în ideea că ei vor avea disponibilitate să coopereze, să se simtă în largul lor, să fie încrezători în ceilalţi adulţi pe care îi văd poate pentru prima dată, să se simtă în siguranţă.

CÂND?

Miercuri, 13 decembrie 2017, ora 17:30-19:30

UNDE?

Sediul Fastrackids Galaţi, Str. Culturii, Nr. 10 Bis

Acest HUB este oferit CADOU de Crăciun celor înscrişi.

Pentru rezervarea locului cei interesaţi pot suna sau trimite mesaj la 0727881689!

Este recomandat ca ţinuta să fie una lejeră şi potrivită pentru sărit, ţopăit, tăvălit, dansat etc.

Citeşte şi: Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Judeţean Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.