FasTracKids așteaptă copiii la Summer Camp în lunile Iulie și August

0
FasTracKids așteaptă copiii la Summer Camp în lunile Iulie și August

Ce îl pasionează pe copilul tău?
Vara aceasta echipa FasTracKids a pregătit o mulțime de programe de distracție și învățare din toate domeniile de educație.

Dacă micuțul tău este atras de mișcare, îți propunem modulul Sport cu Spencer, o săptămână în care va observa importanța mișcării, dar și a alimentației sănătoase, va vizita sala de sport și va face cunoștință cu diferite sporturi și cu antrenori specializați.

Este pasionat de artă? Pentru asta îți propunem să alegi Studioul de artă, tema unde copiii vor fi purtați în lumea culorilor și formelor, vor putea reproduce picturi celebre pe pânză canvas și vor prelucra lutul și piatra cu ajutorul tehnicilor de modelaj și sculptură.

Este atras de vocabular, de noutate? Îți propunem o gamă variată de teme în limba engleză. Dacă copilul tău este începător, poate descoperi în cadrul temei Grow with me noțiuni de bază din viața de zi cu zi (mâncare, transport, animale, meserii, experimente, momente de joacă și distracție).

În cazul în care copilul tău cunoaște deja noțiuni de limbă engleză, îți propunem modulul How is the weather?, curs unde își va dezvolta gândirea logică, comunicarea, interacțiunea cu colegii de grupă, dar și cu situații noi, vor descoperi fenomenele atmosferice și vor realiza reportaje meteo.

Educație și deprindere de abilități prin joacă și distracție!!!

Pentru informații despre modulele FASTRACKIDS sunteți așteptați la sediul din strada Colonel Nicolae Holban, nr. 10bis sau la telefon 0727 881 689.

Summer Camp se va desfășura în lunile Iulie și August, de luni până vineri, între orele 09.00 – 13.00.
Locurile sunt limitate!

Citește și articolul: Atelier intensiv de iniţiere în croitorie – sâmbătă, 7 iulie, ora 9:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.