Fat Pig, O asemenea iubire și O scrisoare… pierdută, în weekend la...

Fat Pig, O asemenea iubire și O scrisoare… pierdută, în weekend la Dramatic

42
0
DISTRIBUIȚI
Fat Pig, O asemenea iubire și O scrisoare… pierdută, în weekend la Dramatic

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați a programat, în weekendul 8-10 martie, trei spectacole ce au ca temă centrală iubirea.

Vineri, 8 martie, publicul este invitat la Fat Pig, de dramaturgul american Neil Labute, în regia Laurei Moldovan. Tom, un bărbat de corporație sensibil, dar indecis, se îndrăgostește de Helen, o bibliotecară deșteaptă și amuzantă, cu forme. Relația lor generează consternare la biroul lui Tom. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile.

Sâmbătă, 9 martie, se joacă O asemenea iubire, de scriitorul ceho-austriac Pavel Kohout, în regia lui Radu Nichifor. Este povestea unui bărbat care nu are curajul de a alege între două femei și care distruge astfel destinul tinerei ce îl iubește până la sacrificiu.

Duminică, 10 martie, este seară de comedie românească: O scrisoare… pierdută!!!, de Ion Luca Caragiale, în regia lui Eugen Făt. O scrisorică de amor a unui prefect tânăr către soția protectorului său ajunge în mâinile unui jurnalist fără scrupule și devine un valoros instrument de șantaj pentru obținerea unui fotoliu de deputat.

Amintim că Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați va dona încasările din vânzarea biletelor la spectacolul de vineri, 8 martie, către Fondul de Solidaritate Teatrală, în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, derulată de UNITER pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de existenţă şi de sănătate din România. Ca atare, biletele la acest spectacol sunt tichete speciale emise de UNITER și pot fi cumpărate doar de la casa de bilete a teatrului.

Vineri, 8 martie 2019
Ora 19:00, Sala Mare
FAT PIG
De: Neil LaBute
Regia: Laura Moldovan
Scenografia: Ioan Bocoș
Distribuția: Oana Mogoș, Ciprian Brașoveanu, Flavia Călin, Vlad Volf
Durata: 1 h 30 min

Sâmbătă, 9 martie 2019
Ora 19:00, Sala Mare
O ASEMENEA IUBIRE
De: Pavel Kohout
Regia: Radu Nichifor
Scenografia: Sorana Țopa
Distribuția: Flavia Călin, Ciprian Brașoveanu, Ionuț Moldoveanu, Petronela Buda, Tamara Constantinescu, Florin Toma, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Adelin Ilie, Valentin Terente
Durata: 2 h 30 min (cu pauză)

Duminică, 10 martie 2019
Ora 19:00, Sala Mare
O SCRISOARE… PIERDUTĂ!!!
De: Ion Luca Caragiale
Regia: Eugen Făt
Scenografia: Monica Turcu
Distribuția: Ionuț Moldoveanu, Stelian Stancu, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Lică Dănilă, George Breabăn
Durata: 1 h 50 min (cu pauză)

Biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe site-ul Teatrului Dramatic – www.bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol, sau de la casa de bilete, care are următorul program:
* Luni, Marți, Miercuri 11:00 – 19:00
* Joi, Vineri 10:00 – 16:00 şi 17:00 – 19:00
* Sâmbătă, Duminică 10:00 – 13:00 şi 17:00 – 19:00.
Informaţii suplimentare legate de achiziția biletelor pot fi obținute apelând 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Citește și articolul: Program Educațional – Vecina noastră, Luna – martie – iunie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.