Feeria Cristalelor – a VIII-a ediţie a salonului expoziţional la Galaţi

0
Salonul expoziţional Feeria Cristalelor

Vineri, 11 mai 2018, cu începere de la ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul celei de a VIII-a ediţii a Salonului Expoziţional “Feeria Cristalelor”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa publicului vizitator fascinanta lume a mineralelor. La manifestare vor expune colecţionari din Bucureşti, Baia Mare, Sângeorz-Băi (Bistriţa-Năsăud) şi Galaţi.

Timp de trei zile, în holul mare de la parterul muzeului vor fi prezentate şi oferite spre vânzare publicului o mare diveristate de bijuterii – bijuterii unicat din pietre naturale, sidef, corali, perle sau chihlimbar – pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră, obiecte decorative si ornamentele. În zona centrală a spaţiului expoziţional din holul muzeului, se va putea admira o microexpoziţia ”Minerale şi cristale”, care va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe data de 10 iunie 2018.

Microexpoziţia evidenţiază exponate de mineralogie din patrimoniul ştiinţific al instituţiei gălăţene. Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, lemn silicifiat, calcedonie sau flori de mină din România (renumitele stibine, calcite, cuarţuri).

”Feeria Cristalelor” se va desfăşura în perioada 11-13 mai 2018, programul de vizitare fiind următorul: vineri 10.00-18.00; sâmbătă-duminică 10.00-20.00.

 

Vezi şi Festivalul Filmului European – pentru prima dată la Galați între 11-13 mai ,  Grădina Zoologică Galați prezintă programul de vară și regulile de vizitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.