Alege Festival All you need is “Scoici”

0
245

La Restaurant Gamberetti din Galați, se promit 4 zile cu provocări marine și mâncare bună care aduce oamenii împreună.

“Când am mâncat prima dată scoici la Gamberetti și am înțeles ce înseamnă un festival și în cadrul unui restaurant, am știut că aceea e mâncarea bună, pregătită de bucătari cu pasiune pentru ceea ce fac și pentru clienții lor. Ne amintim că am ales un preparat numit Scoici Oxford. Eram o gașcă mare și ne gândeam cum o fi să studiezi în acea zonă mult lăudată, așa că am ales să experimentăm măcar cu gândul. Ne-a plăcut și am rămas curioși de gusturi, așa că am tot revenit.” – Clienți fericiți

Ești gata să trăiești noi experiențe culinare?
Totul a început în luna iulie a acestui an, când restaurant Gamberetti din Galați s-a hotărât să organizeze un festival cu scoici. Un eveniment diferit de festivalurile obișnuite, care a reunit un număr mare de gălățeni iubitori de fructe de mare. Indiferent de vârstă sau preocupări, toți erau pasionați de mâncare cu gust delicios. Pentru că evenimentul cu scoici a avut mare cerere și a primit multe aprecieri, se va organiza din nou. Evident, se promite cu același apetit crescut și gusturi de neuitat.

Piața îmi dă tot timpul idei și încerc să le folosesc cu folos, pentru a mulțumi clienții și a le crea experiențe unice. Dacă un client simte plăcerea mea de a găti și revine nu numai pentru mâncarea bună, dar și pentru momentul în sine, eu sunt fericit. Am gândit festivalul All you need is “Scoici” pentru că era nevoie să încurajeze cineva consumul de bine, de povești din alte zone și curiozități pe care să le găsești în farfurie. Consider că un meniu cu preparate din scoici, dar cu nume amuzante, asociate cu bauturi, așa cum am gândit eu pentru festival, atrage oamenii. Pentru că există curiozitatea de a vrea să știi ce se ascunde în spatele acelui nume, cum e Bilbao, să zicem… Gamberetti este și va rămâne restaurantul unde oamenii de orice vârstă vin să socializeze, să râdă, să mănânce bine și să bea. La primul festival de acest gen am terminat așa repede scoicile, că toată lumea ne întreba când mai facem. Așa s-a repetat întrebarea încât am ales să fie acum. Că doar scoicile se poartă bine și toamna, abia ne mai amintesc de vară, de leneveală, de soare. Vă aștept cu experiențe și arome inedite. Cei care au fost la noi știu despre ce vorbesc.” – Chef Marius Coșescu

Scoici? Din plin și pe alese pentru toate gusturile!
În perioada 25-28 septembrie, Restaurant Gamberetti va repeta surprinzătorul Festival All you need is “Scoici”. Un eveniment gustos, care deschide pofta de distracție cu un meniu ce cuprinde 8 tipuri de scoici, asociate cu băuturi divine.

Info utile:
Program: Miercuri – Sâmbătă, inclusiv (25-28 Septembrie) 12.00-22.00
Rezervările se fac la telefon: 0771 412 538
Pentru cei care nu cunosc încă locația restaurantului Gamberetti, dar nu credem, adresa este: Platforma de lângă stadionul Dunarea, Galați.
Nici noi nu ne putem abține, așa că ia și tu cheful de viață, toți prietenii și hai să vedem cum va fi festivalul All you need is “Scoici”.
Vorba lor: “Mai bine povestim la un vin și scoici!

Și asta nu e tot. Descoperă-i și tu mai bine!
Mai multe despre Restaurant Gamberetti din Galați și Festivalul Scoicilor, aici
Îi găsiți și pe instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.