Festival internaţional de jazz „Johnny Răducanu” 2017 la Brăila, ediția a V-a

Festival internaţional de jazz „Johnny Răducanu” 2017 la Brăila, ediția a V-a

138
0
DISTRIBUIȚI
Jazz Johnny Răducanu Brăila

Festivalul internaţional de jazz „Johnny Răducanu” (site la http://johnnyraducanu.ro, pagina Facebook la https://www.facebook.com/FestivalJohnnyRaducanu/) 2017, ajuns la ediția a V-a, are loc in 20 – 22 octombrie 2017 in organizarea Consiliului Judeteasn Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creatie – manager Maria Puscaciu) Brăila si a Primariei municipiului Braila, Teatrului „Maria Filotti”.

Serile de concurs si recitalurile au loc la dramaticul brailean. Biletele se gasesc la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creaţie) Brăila – sediu in Piaţa Traian, nr 2), începând de vineri, 6 octombrie 2017, de la ora 9.30. Preţul unui bilet este de 41,20 lei /seară (preţul include următoarele taxe: timbrul monumentelor istorice şi timbrul Crucii Roşii).

N.red. (Armanda Filipine, revista de cultura si informatie Braila Chirei – partener media in festival)   Cum se poate lesne observa pe afis, sunt nume mari care concerteaza in festival – Michael Creţu (nepot al regretatului Johnny Raducanu), Cristian Soleanu, Luiza Zan, ca sa nu mai vorbim de formaţia care ii acompaniaza pe concurenti si nu numai – Andrei Tudor Band.

Sursa: Brăila Chirei

Citeşte şi articolul Young Challenge Writers Lab – la Biblioteca „Panait Istrati” Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.