Relaxează-te în natură la Festivalul Lavandei din Bărăgan

3

Iubești lavanda și dorești o relaxare în natură în weekend? Atunci vino la Festivalul Lavandei din Bărăgan, de pe 13 pe 14 iunie, începând cu ora 14:00.

Lavanda Bărăganului este cel mai mare câmp din România, aproximativ 30 de hectare, la 140 km de București și aproximativ 70 km de Brăila, pe str. Doicesti nr. 187, comuna Bărăgan. Festivalul Lavandei este organizat de Nympheum și Fleurane.

Intrarea este gratuită, însă va trebui să vă rezervați locul în prealabil și să comunicați numărul de persoane cu care veți veni la numerele de telefon 0755124699 / 0766261857 sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Nympheum sau Fleurane. Animalele de companie nu sunt permise! Programul începe de sâmbătă, ora 14:00 până seara târziu și duminică de la ora 10:00 până la 20:00.

Veți găsi standuri de mâncare, cu feluri de mâncare preparate de Chef Munti cu Gourmet Street Food Truck, înghețată la Chez Andrei și Gelateria Adela, din ingrediente naturale și limonadă de la Atelierul de Limonadă, plus alte delicii surpriză!

Puteți veni cu bicicleta sau să campați seara cu cortul în zona de camping special amenajată. Sâmbătă va fi invitat domnul Adrian Sonka, o enciclopedie a cerului, de la Observatorul din București, care va arăta prin telescop cât de frumos este cerul nepoluat al unei nopți de vară în câmp și va povesti despre magiile universului. Vor exista tombole, suveniruri și multe alte surprize. Se vor putea face și fotografii profesioniste, însă oricine poate face poze cu telefonul mobil.

Atenție! Nu rupeți florile de lavandă și respectați distanța de 2 metri între persoane.

Te-ar putea interesa și: Noi spectacole în aer liber, povești și surprize la Teatrul „Gulliver”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.