Festivalul LemonAid – savurezi o limonadă și ajuți un copil nevoiaș!

1

Aflat la a treia ediție organizată de Fundația Comunitară Galați, evenimentul filantropic LemonAid a mobilizat în primele 2 ediții peste 10.000 de lei cu ajutorul gălățenilor însetați de bine. Anul acesta, pe fondul pandemiei, există o variantă diferită de LemonAid. Sunteți invitați așadar să vă alăturați acestui demers pentru susținerea Școlii de vară, organizată de Centrul La Vale, pentru 40 de copii proveniți din medii defavorizate.

Cum? Puteți face asta, consumând limonadă în locațiile partenere: Bodega Galați.

Centrul de zi La Vale își redeschide porțile pe perioada verii, pentru a continua educația copiilor, în condiții de maximă igienă, iar activitățile se vor desfășura în aer liber. În primele săptămâni, copiii vor beneficia de consiliere psihologică, vor avea un atelier de grădinărit și acțiuni de ecologizare a cartierului. În funcție de evoluția situației și măsurile de relaxare, se vor mai adăuga și alte activități.

Pentru susținerea acestor activități (rechizite, produse de igienă, o masă pe zi) este nevoie de aproximativ 10.000 de lei pentru perioada verii.

Evenimentul se va desfășura timp de o lună, începând cu 27 iunie. Mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: Redu riscul de cancer mâncând sănătos!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.