Organizația națională “Cercetașii României” vă invită la Festivalul Luminii

Organizația națională “Cercetașii României” vă invită la Festivalul Luminii

58
0
DISTRIBUIȚI
Organizația națională Cercetașii României vă invită la Festivalul Luminii

Organizația națională “Cercetașii României” vă invită la Festivalul Luminii, sâmbătă 14 septembrie 2019, în Grădina Mare din Brăila.

“Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți. ” – mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării cercetășești.

Asumându-și acest îndemn, Cercetașii României au creat Festivalul Luminii, un eveniment care sa te scoată din cotidian și să te aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții.

Misiunea Cercetăşiei în societatea românească este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Aceasta se realizează prin:
Implicarea tinerilor într-un proces educativ non-formal, pe toată durata anilor în care se formează ca indivizi.

Utilizarea unei metode specifice, care face din fiecare individ principalul agent al propriei dezvoltări ca persoană încrezatoare, motivată, responsabilă şi deschisă.

Sprijinirea tinerilor în stabilirea unui sistem de valori bazat pe principii spirituale, sociale şi individuale, aşa cum sunt ele exprimate prin Promisiune şi Lege.

Te-ar putea interesa și Programul Festivalul ”Zile și Nopţi de Teatru la Brăila” – 13-22 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.