Festivalul Internațional Mihail Sebastian la Muzeul Brăilei “Carol I”

0
Festivalul Internațional Mihail Sebastian la Muzeul Brăilei Carol I

Festivalul Internațional Mihail Sebastian de la Brăila ajunge în acest an la cea de a V -a ediție şi se desfăşoară în perioada 2 – 5 noiembrie 2017.

Organizat de Federația Comunităților Evreiești din România – Cultul Mozaic, la inițiativa Dr. Aurel Vainer, președintele acesteia, acest eveniment reprezintă mai mult decât doar un omagiu adus celui mai important dramaturg evreu din țara noastră. Este o manifestare amplă, desfășurată sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Publicul va asista la concerte, piese de teatru și alte acte dramaturgice, lansări de carte, simpozioane, activități evreiești și multe altele.

Pe scene și în sălile de conferințe vor fi artiști și lectori din România, Israel, Franța, Germania, Canada, Republica Moldova, Argentina.

Au onorat prin acceptarea invitației mari nume din teatrul românesc și internațional, critici literari și scriitori, istorici și oameni de știință, interpreți de mare notorietate de operă, muzică idiș și evreiască și de blues.

Parteneri: Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila, Muzeul Brăilei ”Carol I”, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Județean Brăila, Instituția Prefectului Brăila, Fundația Caritatea, Comunitatea Evreilor din Brăila.

Infomaţii despre bilete: www.tmf.ro

Sursa: facebook

Citeşte şi: Petrece un Revelion memorabil la Havana Ballrooms

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.