Dramaticul pregăteşte a XXIX-a ediție a Festivalul Naţional de Comedie

Dramaticul pregăteşte a XXIX-a ediție a Festivalul Naţional de Comedie

71
0
DISTRIBUIȚI
Festival Teatru

Întâlnirea mult așteptată a gălățenilor cu teatrul și, în special, cu comedia de calitate, adună pe scenele Teatrului Dramatic “Fani Tardini” (Sala Mare de Spectacole și Sala Studio) o paletă diversă de spectacole și artiști pe care publicul îi adoră, astfel încât scopul propus să fie mai ușor de atins. Şi anume acela de a oferi un regal teatral de excepție care să le încarce bateriile, sufletele și memoria afectivă de emoții puternice, benefice, generatoare de energii constructive.

Organizatorii festivalului de anul acesta au pregătit spectatorilor – așa cum era de-așteptat – surprize plăcute, dacă ar fi să spunem că vor fi prezente nume ca Andreea Bibiri, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Constantin Cojocaru, Gelu Nițu, Dana Dogaru, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Tudor Aaron Istodor, Marius Bodochi, Oana Pellea, Dan Condurache etc.

17 spectacole vor fi prezente pe toată perioada festivalului

Nume importante ale regiei românești figurează şi ele pe afișul reprezentațiilor Festivalului Național de Comedie, care se va desfăşura în perioada 7-15 octombrie. Îi amintim doar pe Felix Alexa, Gelu Colceag, Cristi Juncu sau mai tânărul Eugen Gyemant care semnează direcția de scenă a spectacolului „Visul unei nopți de vară“ cu care teatrul gălăţean intră în competiție.

În total, vom fi prezente un număr de 17 spectacole pe toată perioada festivalului. Iar una dintre surprize se leagă și de faptul că, în afară de cele două spații de reprezentare ale Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, publicul va fi așteptat și la Teatrul Muzical “Nae Leonard” pentru 4 dintre acestea.

Mai multe veți putea afla, cu siguranță, urmărind îndeaproape presa gălățeană, site-ul Teatrului Dramatic dar și pagina de facebook: Teatrul Dramatic „Fani Tardini“

Citeşte şi articolele: Festival de teatru la Brăila în perioada 17-24 septembrie 2017 sau All inclusive la Galați, pe 10 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.