Festivalul Național de Dans pentru Copii ”FEERIA DANSULUI”

0

Consiliul Județean Galați și Centrul Cultural Dunărea de Jos prin Școala de Arte organizează a VII – a ediție a Festivalului Național de Dans pentru copii Feeria Dansului.

Amator, avansat sau profesionist, participant sau simplu spectator – nu există om care să nu se fi bucurat măcar o dată de magia dansului, orice formă ar fi luat aceasta. În 2021, sărbătorește dansul luni, 28 iunie începând cu orele 11.00 pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini.

Festivalul Național de Dans pentru Copii ”FEERIA DANSULUI”, proiect inițiat de profesorul de balet al Școlii de Arte, doamna Rodica Androne, va avea ca participanți grupuri de dansatori si soliști din diferite zone ale țării: Adjud, Brăila, Oltenița, Slobozia, Giurgiu, Constanța, Prahova, Râmnicu-Sărat.

Au pregătit câte trei programe din diverse genuri coregrafice, regulamentul precizând că pot alege dansul modern, baletul clasic, dansul contemporan și dansuri de societate sau tradiționale.

Vă invită luni la ora 11.00 la Conferința de presă care va avea loc în Foaierul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” și la festivitatea de acordare a diplomelor și medaliilor tuturor protagoniștilor, la sfârșitul spectacolului.

Citește ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.