Festivalul Naţional Studenţesc de Folk “Baladele Dunării” – 24-25 mai

1
Festivalul National Studentesc de Muzica Folk

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk “Baladele Dunării” este un proiect de tradiţie al C.C.S. Galaţi, care reprezintă manifestarea cultural artistică de gen la nivel naţional, sub formă de competiţie, la care participă solişti şi grupuri de muzică folk ce activează în Casele de Cultură Studenţeşti, dar şi nume reprezentative ale genului. Organizarea acestei manifestări are ca scop afirmarea şi stimularea potenţialului artistic studenţesc în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk.

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk “Baladele Dunării” împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă şi face parte din manifestările culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

Ediţia din acest an reprezintă un moment special, o dublă aniversare, pe care dorim să o celebrăm alături de parteneri, colaboratori, invitaţi, într-un cuvânt prietenii noştri, fapt pentru care vă invităm cu drag să luaţi parte la momentele artistice prilejuite de acest festival-concurs, pe 24 si 25 mai 2018, începand cu orele 18.00, în Grădina Publică. Intrarea este liberă. În caz de vreme nefavorabilă, manifestările festivalului vor avea loc în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Programul festivalului:
• 24 mai – ora 18.00 – concurs de muzică folk cu participarea grupurilor şi soliştilor aparţinând Caselor de Cultură ale Studenţilor din Bucureşti, Craiova, Iaşi, Galaţi
– Recital Dorin Andone
– Recital Mircea Rusu Band
• 25 mai- ora 18.30 – Gala laureaţilor
– Recital Florin Chiriac & The Hippie Band
– Recital Ducu Bertzi & Constantin Neculae

Citeşte şi articolul  Festivalul Concurs de Muzică Folk „Seară de Mai” -18-19 mai – la Brăila

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.