Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk “Baladele Dunării”

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk “Baladele Dunării”

159
0
DISTRIBUIȚI

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk “Baladele Dunării” – ediția a XIX -a.

VINERI 12 mai 2017, ora 18:00 – CONCERT HIPPIE & Band – Grădina Publică Galați
SÂMBĂTA 13 mai 2017, ora 18:00 – CONCERT Romeo Mocanu – Grădina Publică Galați
CONCERT Mircea Baniciu & Band – Grădina Publică Galați

Detalii eveniment:

Festivalul National Studentesc de Muzica Folk „Baladele Dunarii” este un proiect de traditie al C.C.S. Galati care reprezintă manifestarea cultural artistică de gen la nivel naţional, sub formă de competiţie, la care participă solişti şi grupuri de muzică folk ce activează în Casele de Cultură Studenţeşti dar si nume reprezentative ale genului.
Organizarea acestei manifestări are ca scop afirmarea şi stimularea potenţialului artistic studenţesc în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk.
Ajuns la editia a XIX-a, anul acesta festivalul va reuni participanti din centrele universitare Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj-Napoca, Iasi, Galati, Ploiesti iar recitalurile inafara concursului vor fi sustinute de Hippie & Band, Romeo Mocanu si Mircea Baniciu & Band. Concursul se va desfasura pe o singura sectiune incluzand solisti si grupuri de muzica folk – in data de 12 mai 2017, incepand cu ora 18.00 în Grădina Publică Galați, fiind urmat de recitalul sustinut de Hilpie & Band, iar ziua de 13 mai 2017 va fi dedicata Galei Laureatilor, precum si concertului sustinut de Romeo Mocanu și Mircea Baniciu & Band. Cea de-a doua zi a festivalului se va desfasura tot în Grădina Publică Galati.

Mai multe detalii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.