Festivalul Vinului – eveniment caritabil pentru copiii cu autism

2

Aflat la cea de-a treia ediție, Festivalului Vinului are ca scop construirea unui centru de zi pentru copiii cu autism din Galați împreună cu Asociația Dincolo de Tăcere.
Cele mai importante crame din România donează vinuri premium care formează meniul evenimentului, iar varietatea meniului însoțită de explicațiile somelierului invitat contribuie la experiența autentică a unei degustări de vin.

Pe tot parcursul evenimentului vinul bun se împletește cu un concert de blues susținut de trio-ul de excepție BLUESCORE și alte momente surpriză.

*** Prețul unui bilet este de 75 RON, sumă în care sunt incluse un pahar de vin cu logo-ul evenimentului și consumație în valoare de 40 RON ***
*** Biletele pot fi achiziționate de la locație (Pontonul Cormoran) în ziua evenimentului sau de la numărul de telefon 0744564090. ***

Despre BLUESCORE:

*** Hanno Hofer (chitara/voce) ***

*** Raul Kusak (Hammond organ) ***

*** Liviu Pop (baterie) ***

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus în majoritate din piese clasice de muzică blues și soul, dar care propun incursiuni și în alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atât ca textură sonoră cât și ca stare.
Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP prin colaborări cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar Baterist!
HANNO HOFER este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobândită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp, el propune însă și aventuri chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.
Unicitatea acestui trio este dată de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.
Îndemânarea, lejeritatea, dinamică și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument, fac ca acest proiect să ofere o experiență sonoră deosebită și din punct de vedere al instrumentației.

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa ș Păsările din parcurile orașului Galați, mai – iunie 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.