Programul Festivalului Internaţional de Muzică Veche Tradiţională la Galaţi

Programul Festivalului Internaţional de Muzică Veche Tradiţională la Galaţi

71
0
DISTRIBUIȚI

În data de 8 iulie 2017 va avea loc a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Veche Tradiţională „Dimitrie Cantemir”.

Evenimentul se va desfăşura în Grădina Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos, începând cu ora 19:00, după următorul program:
– 19.00 – deschiderea oficială;
– 19.10 – Formaţia MURZA din Ucraina;
– 19.30 – Familia Ali RIZA Erdogan şi Alev Gafar, Istambul, Turcia;
– 19.50 – Ansamblul de Dans Tradiţional ” Olympos”;
– 20.10 – Formaţia KALOFONIS, Galaţi, România;
– 21.00 – Închiderea evenimentului.Organizatorul festivalului este Asociaţia pentru Promovarea Patrimoniului Cultural Gălăţean, alături de partenerii săi.

Intrarea este liberă iar accesul se va face prin Str. Domnească, nr. 141, începând cu ora 18:30.

Alte evenimente aici

Reamintim că anul trecut a avut loc prima ediţie a Festivalului Internaţional de muzică veche tradiţională „Dimitrie Cantemir”. Atunci, sub semnul anului omagial al Sf. Antim Ivireanul, în grădina Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos (Palatul Episcopal), au urcat pe scena formaţia Kalofonis din Galaţi (ce are în componenţă mai mulţi cântăreţi bisericeşti din cadrul eparhiei Dunării de Jos), alături de formaţia Cenan Vafki din Istambul, Turcia, trupa de dans popular turcesc „Fidan Lar” a Uniunii Democrate Turce din România, Ansamblul de Dans Tradiţional Grecesc „Olympos“ şi Viorica State – acordeon iar prestaţia artistică a fost cinstită cu un public numeros.

Sursă: monitorudegalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.